Počinje očitavanje vodomera

Prolećno očitavanje mernih instrumenata (vodomera) u domaćinstvima počinje sutra 05.03.2019.godine i sprovešće se u prepodnevnim satima. Pozivamo korisnike da omoguće pristup mernom mestu ili na vidno mesto ispisati stanje vodomera. Ukoliko se korisnik za vreme očitavanja vodomera ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje na vodomeru i isto prijaviti lično u JP „Komgrad radnim danima u radno vreme preduzeća, zatim putem inbox-a na facebook stanici preduzeća, kao i putem telefona na broj 0800-001-008, navedeni broj je besplatan za potrošače, a dostupan je svakim radnim danom od 7 do 15 časova i za sve druge vrste informacija.

Zaposleni JP „Komgrad”-a očitavanje vodomera sprovešće po reonima, a kreće se sa sledećim ulicama: Tolstojeva, List Ferenca, Šumadijska, Cvetna, Nikole Tesle, Vardarska, Ibarska, Jadranska, Aleksandra Puškina, Aranj Janoša, Ivana Milutinovića, Jožef Ač, Jovana Mikića, Školska, Istarska, Sportska, Fruškogorska, Nušićeva, Maršala Tita (od 64 do kraja), Plitvička-Lasta i Bezdanska.

Molimo korisnike da nam izađu u susret i omoguće nesmetano obavljanje evidentiranja stanja potršnje vode, pošto je tačno očitano stanje na vodomeru u obostranom interesu.